Tags: Populære emner

Nyeste brugere

?php the_title(); ?>

Syddanske Medier forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra borgerjournalistik, netdebat og blogs, der:

- er i strid med gældende lovgivning
- er racistiske eller injurierende
- er skrevet i en grov tone
- udleverer personlige oplysninger

Debatindlæg og kommentarer skal holde sig til emnet. Uvedkommende og irrelevante kommentarer/indlæg slettes. Det afgøres løbende og fra sag til sag, hvad der er acceptabel opførsel.

Debatklimaet ødelægges ofte af få, og derfor forbeholder Syddanske Medier sig ret til at udelukke brugere, som ikke respekterer vores vilkår for debat og kommentarer.

Syddanske Medier forbeholder sig ret til at slette indlæg, blogs og  sider der har til formål at tjene som linkside(r) til kommercielle produkter eller hjemmesider. Syddanske Medier forbeholder sig endvidere ret til, at lukke minblok.dk med en varsel på min. 14 dage.

Ved at kommentere og skrive debatindlæg accepterer du, at Syddanske Medier herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold i JydskeVestkysten, på www.jv.dk eller andre platforme og medier, som drives af Syddanske Medier

Syddanske Medier udleverer ikke informationer om dig til tredjepart. Dog undtaget situationer hvor en sådan udlevering er påkrævet i henhold til dansk lov, f. eks. i forbindelse med et retsligt efterspil.

Du indestår til enhver tid for, at du er den ophavsretslige ejer af det indhold, du måtte vælge at publicere i kommentarer eller debatindlæg.

Du er til enhver tid selv personlig ansvarlig for alt, hvad du publicerer, og for at du vil holde Syddanske Medier skadesløs for eventuelle krav fra tredjeperson som følge af din publicering.